Butik

För oss på Gröna Tryck är det självklart att man enkelt ska kunna välja hållbara alternativ för sin profilering, val som påverkar mer än människor och natur, alternativ som utstrålar ett kvalitativt och långsiktigt tänkt till era kunder och samarbetspartners.

I sortimentet finns innovativa material och processer som vi noga valt ut med målsättningen att från produktion till efteranvändning ska vara fri från skadliga ämnen och negativ påverkan för producenter, er och naturen med en hög kvalitetskänsla som talar ett tydligt mervärde.

På Gröna tryck arbetar vi många gånger utifrån customförfrågningar och tar fram produkter ni inte hittar i sortimentet på hemsidan. Som pionjärer inom hållbar profilreklam arbetar vi alltid efter att utveckla och påverka till nya tillvägagångssätt och lösningar för att ni ska kunna synas unikt, så hjälp oss med din förfrågan!

Kontakta oss så har vi möjlighet att ta fram roliga och praktiska företagsgåvor från ert produktionsspill, idéer eller klientel där ingen förfrågan är för liten eller stor!

Våra leverantörers hållbarhets arbete kan ni läsa med om här!


Visar 1–24 av 293 resultat