miljovanlig-vinterjacka-med-tryck-0109
profiljacka-med-tryck-0109atervunnen-profiljacka-med-tryck-0109PET-atervunnen-foretagsjacka-0109miljovanlig-profiljacka-eget-tryck-0109

Återvunnen profiljacka

1,245.00 kr

Läs mer om märkningarna genom att klicka på logotyperna.
Nollställ

Bifoga era önskade motiv

Välj en bildfil för att beställa produkten med tryck

(max file size 96MB)

This field can't be Empty

Produktbeskrivning

XDO vinterjacka Herr, PET
Art. nr. 0109

Tjock och skön vinterjacka för dagligt bruk, en 100% PET-återvunnen profiljacka med en 170 gram polyester fyllning . Utmärkt för profil med eget tryck i upp till sex färger.

Det återvunna yttertyget och fodret är tillverkade av PET-flaskor, som för närvarande betraktas som den mest miljömässigt hållbara fibern inom området för sport-och ytterkläder.
Aria-stoppningen från Thermore består till 98 % av luft, vilket är en orsak till att den andas och reglerar kroppstemperaturen på ett så bra sätt. Den är mjuk och en konkurrent till naturligt dun genom sitt överlägsna förhållande mellan värme och vikt

Den perfekta lösningen för att hålla kylan ute och värmen inne. XD Soft innehåller både avancerade och återvunna produkter: yttertyg och foder i 100 % återvunnen polyester och Aria-stoppning från Thermore som också innehåller återvunnen polyesterfiber. Aria från Thermore är ett alternativ till dun av högsta kvalitet som även har en mjuk känsla.

Thermore-stoppning känns naturlig men har inga etiska problem som många naturmaterial från djur dras med. Den förlorar inte sina värmande egenskaper när den bli våt, är enkel att vårda och torkar snabbt. Dessutom delar Thermore vår vision om att minska mängden avfall och ökar kontinuerligt andelen återvunnet material i sina produkter. Aria innehåller för närvarande 50 % återvunnen polyester.

Finns även i dammodell. (Vinterjacka för dam)

Material:
Yttertyg: 100 % återvunnen polyester, PET
Foder: Polyester
Storlekar:
S – 3XL
Egenskaper:
Avtagbar luva
Vind och vatten resistent
2 fickor med dragkedja
1 Innerficka

Pris vid 12 st:
Pris: 1245,00 kr/st
Minimum: 3 st
Pris med tryck gå vidare till prisförfrågan
-önskas flera motiv uppge bara vid beskrivning

Storlekar & Färger

Storlek

XXL, XXXL, S, M, L, XL

Färg

Black, Blue, Navy Blue

Bomull

Modal/Tencel

Bambu

R-PET

Bra Miljöval

GOTS

EU Label

Bluesign

Bluesign

Fairtrade

Fairwear

Screentryck

Brodyr

Tampotryck

Screen/digitaltransfer

Lasergravyr