Back to work!

Vi är tillbaka från semestern och redo för action! Den här hösten bjuder på en hel del varma nyheter perfekta för en blöt och kall säsong. Om du ska under hösten vara med i något event, om din personal behöver profilkläder eller om du är intresserad av information om miljöpåverkan och tryck är det bara att höra av sig till oss!

Nyhet

Continue Reading

Sommarstängt

Trots mycket regn och kyla är det den tiden på året när vi har sommarstängt. Från den 12 Juli till den 14 Augusti kommer vi att ha stängt på kontoret. Det är fullt möjligt att lägga en order under denna period, men vi vill dock upplysa om att leveransdatumet kan komma att ske efter den 14 augusti och mailsvar kan dröja något.

Redan lagda beställningar hos oss med senast leveransdatum inom eller efter den perioden påverkas självklart inte.

Har ni funderingar hur det påverkar just er är det självklart bara att kontakta oss på kontakt@gronatryck.se

Med det vill vi tacka för ett väldigt roligt halvår med flera underbara samarbetspartners med kreativa tryckfiler som har livat upp våra miljövänliga profilprodukter, och vi hoppas att vi hörs igen i höst!

Trevlig sommar!

/Joel, Josef & Elisabeth

 

Continue Reading

God Jul och Gott nytt år!

img_6642

2016 närmar sig sitt slut och med det stänger vi kontoret den 22 december. Men var inte rädd! Vi kommer tillbaka den 9 januari, utvilade och redo för det nya året.

Ny ekologisk kollektion, nya rättvisemärkta produkter, och (självklart) Ftalat-fritt tryck är bara några saker som 2017 kommer att bjuda på, så håll koll på vår hemsida för att inte missa vårens nyheter!

Vi vill passa på att tacka er alla för ett jättefint 2016! Tillsammans har vi t.ex. sparat in 3560 kg bekämpningsmedel, vilket motsvarar ca 21000 t-shirts eller 40000 tygpåsar tillverkade av konventionell bomull.
Källa för uträkning: ”WWF ”Bomull – En ren naturprodukt?”

Med det vi vill önska en god fortsättning från oss på Gröna Tryck!

Continue Reading

Tekniskt strul

I veckan har vi tyvärr upplevt tekniskt strul på vår hemsida. Vi jobbar för fullt med problemet och hoppas lösa detta inom kort. Du som besöker sidan kan ha upplevt att sidan ser annorlunda ut och att några produkter har temporärt försvunnit.

Detta påverkar givetvis inte pågående order eller möjligheten att kontakta oss.

Har du frågor eller funderingar, eller vill veta mer om våra produkter får du mer än gärna kontakta oss via tel 090 13 13 40 eller via mail kontakt@gronatryck.se

Continue Reading

Sommaren har verkligen närmat sig snabbt!

Vi kommer ha sommarstängt Från den 15e Juli till den 15e Augusti.

Det innebär att beställningar efter den 29e Juni kommer levereras efter den 15e Augusti. Redan lagda beställningar hos oss med senast leveransdatum inom eller efter den perioden
påverkar självklart inte.

Har ni funderingar hur det påverkar just er är det självklart bara att kontakta oss på kontakt@gronatryck.se

Nu när sommar är här på riktigt vill vi också passa på att tipsa om våra klassiska panelkepsar i återvunnen textil som finns med ny och kvalitativ 3D-brodyr som sticker ut.
Klicka här om ni vill se vilka färger kepsarna finns i eller annan information.

eco_cap_headwear_4050_recykled_856

 

Continue Reading

Vårstängda dagar

Nu närmar sig Kristi Himmelsfärdsdag och vill meddela att torsdag och fredag den 5e & 6e maj håller vi stängt.

Under tiden får tipsar vi gärna också om denna nyhet som ni kommer hitta i butiken inom kort. Helt i återvunnet material & riktigt tunn som passar utmärkt till sommardagarna med regn i luften. Titta vidare på vår instagram för att se hur tyget stötet bort vattnet.

Skärmklipp

Är ni nyfiken att se mer av jackan är det bara att höra av er till oss!

Ha en trevlig Kristihimmels & vårvecka

 

Continue Reading

Utvecklingsdag onsdag den 27e april

Onsdag den 27e april kommer vi ha utveklingsdag på Gröna Tryck, det innebär att vi kommer endast jobba intern och hålla stängt utåt. Vi är tillbaka igen på torsdag den 28e april : )
Pågående ordrar eller ordrar som läggs innan den 27e april påverkas inte av detta.

Continue Reading
whomademyclothes showyourlabel

Vem har tillverkat dina kläder?

I måndags startade @fash_rev‘s kampanj #fashionrevolutionweek, en vecka då man uppmanar till en större öppenhet och hållbarhet inom textilindustrin!

whomademyclothes showyourlabel

Vem tillverkar mina kläder? Fashionrevolutionweek

Superbra initiativ! Vi har jobbat i snart 8 år med att göra schyssta kläder tillgängliga för föreningar, företag och organisationer. Idag har vi Sveriges största utbud av ekologiska och rättvisemärkta profilkläder. Tillsammans med våra kunder förändrar vi textilindustrin ett steg i taget!

Fråga gärna själv på sociala medier #whomademyclothes?

Continue Reading

Hållbar & stark som få!

heidiandersson-gronatryck

 

Så otroligt roligt at se både Heidi & Björn i SVTs Mästarnas Mästare och nu får vi följa dem ytterligare en vecka!

Här ser ni Heidi efter EM guldet 2014 i sin helt ekologiska & rättvist certifierade tröja från oss!
Att få samarbete med Västerbottens klimatambassadörer Heidi Andersson ger massor av mersmak något som vi också kan lyckas smitta av på er.

Tröjan Heidi använder på bilden är  en klassisk t-shirt som finns i upp till 46 olika färger och som ni kan läsa mer om genom att klicka här!

 

Håller tummarna för er båda & ser fram emot en ny tävlingssöndag!

 

 

Continue Reading