Förutom att varorna är ekologisk framtagna så arbetar vi med en hållbar helhet. Det innebär att övergripande miljöhänsyn ska styra all verksamhet och alltid vara huvudmålet. Kan vi hjälpa fler kunder och partners att få en mer transparent insyn i hur framförallt okontrollerad bomull påverkar både oss människor och natur har vi gjort vårt jobb. Det är en filosofi som vi delar med våra samarbetspartners och leverantörer.
Det är med beslut tagna med miljöhänsyn och genom kontrollering via tredjepartsväg som vi kan vara säker på att det vi erbjuder är hållbart.
Vi arbetar, handlar, äter och lever med detta tänk och vi är noga med källsortering. Finns möjligheten tar vi gärna cykeln eller tåg till möten, vi har gröna webbservrar och ekologiskt kaffe vilket är bara några vardagliga exempel.

Vi har valt noga bland leverantörer och varumärken. Mer om varje produkt kan ni läsa om i respektive produktsida. Förutom tydlig information om plagget kan ni även läsa om materialet och certifikaten som kontrollerat produkter. Nedan kan ni läsa om textilmaterial som vi framförallt arbetar med, vilka fördelar de har för naturen och i praktiken bl.a. Ni kan även läsa sammanfattat om våra vanliga certifikat som ni hittar bland våra produkter och tryck.

2 tankar om “Miljöledning Gröna Tryck

  1. Pingback: JohannaN – en blogg om smycken, hållbart mode och Slow Fashion

  2. Pingback: Gröna Tryck - JohannaN - Hållbarhet, mode & smycken

Comments are closed.