Hållbara kläder i toppklass

Gröna Tryck och Stanley/Stella har samarbetat sedan 2013 och från 2021 blev vi utvalda till “Most Northern” Official Dealer samt Selected Dealer Outerwear. Kläderna sys nogrannt och hantverksmässigt i en modern passform, med en kvalité som passar både organisationer, företag och designers. Stort utbud av säsongsanpassade färger och modeller, transparens i tillverkningen och möjlighet till egen customisering som eget tryck i nacken.

Allt Stanley/Stella producerar är med miljö och rättvisa arbetsvillkor i åttanke. De jobbar med ekologisk/återvunnen bomull, återvunnen polyester och Lenzing Modal. Med oberoende kvalitets- och miljökontroller samt sömnad i rättvismärkta fabriker under Fairwear.

Stanley/Stella gör kläder du som kund kan vara stolt över, både genom sin stil samt hållbar produktion! Vi präglar kläderna med samma engagemang, genom egen patch, brodyr eller screentryck så matchar vi ditt varumärke med kläder i toppklass!

 

Se hela utbudet här!

Sök för att hitta priser

För att se priser på någon speciell produkt så sök efter produktnummer (t.ex. “856”) Antingen här eller uppe till höger på sidan.