Här listar vi våra klädmärken som vi väljer att arbeta med.

”Lika medveten om mode som hållbarhet”
Stanley Stella

Modemedvetna kläder för dem som bryr sig om vad de har på sig, med genomtänkt design och engagemang för detaljer. Ett ekologiskt klädmärke med premiumkläder för klädmärken, merch eller moderna profilkläder.

”Flest certifikat i världen”
Neutral

Det finns många certifikat som intygar olika aspekter av hållbar tillverkning. Neutral är det klädmärke som har flest certifikat – i världen. Alla Neutrals kläder har certifikat som intygar att de har tillverkats enligt högsta etiska och miljömässiga standarder. Dessa standarder fastställs och övervakas av internationellt erkända oberoende organisationer. Alla modeller är förkrympta och hög kvalité.

”Från avfall till inspirerande mode!”
Salvage

Salvage räddar avfallstyg från ekologisk bomullsklädesproduktion, strimlar dem, blandar dem med polyester från återvunna plastflaskor, och förvandlar dem till t-shirts, sweatshirts och tygkassar. Salvage är en del av Continental Clothing.

”Ett brett sortiment av hållbara och återvinningsbara produkter”
XD Apperal

Med en kollektion av smarta och miljövänliga produkter som sparar in på både vatten och energi är XD Apperal även en ekonomiskt smart lösning. Enkla knep som används till vardagen kommer att ha en stor påverkan för vår omgivning.

”Fairtrade-, GOTS-, Svanen- och OEKO Texmärkta kläder”
Cottover

Med certifierade profilkollektioner som uppfyller märkets egna krav skapar Cottover kläder som både täcker kvalité, hälsa, miljö och arbetsvillkor. Klara fina färger gör det enkelt att matcha mellan modellerna.

“Dansk design i ekologiska material”
Knowledge Cotton Apparel

Ett danskt modemärke som fokuserar på ekologiska kläder i hög kvalité. Skjortor, strumpor, byxor m.m. allt i 100% GOTS-certifierad bomull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *