fbpx

Håll utkik, hållbara väskor & byxor!

En försmak av vinterns nya produkter har vi nu börjat att uppdatera vår webbbutik med så vi vill meddela att ni ska ha lite extra koll under oktober och november!

Redan nu har vi flertalet hållbart utvecklade väskor ni kan titta närmre på och passa på då att titta en extra gång på oktoberkampanjens erbjudande! En kvalitativ laptonväska helt i PET och med många praktiska fickor och fack som är kraftigt prissänkt inklusive trycket. Klickar ni här kommer ni direkt till kampanjprodukten och kan läsa mer!

Fortsätter ni även in på vår produktsida för för väskor hittar ni ytterligare nyheter som passar i många olika sammanhang, bland annat kommer ni kunna välja passande väskor säljresor eller idrottsklubben och äntligen har vi möjlighet att presentera kvalitativa byxor helt i ekologiskt bomull.

Fortsätt gärna skriv till oss och berätta vad ni helst skulle använda i er verksamhet eller ge till era anställa och samarbetspartners till jul!

laptopryggsack-med-tryck-25rabatt

Information om Covid-19
Vi kan fortfarande ta emot och skicka ordrar som vanligt, men kan eventuellt ha lite längre leveranstid på vissa produkter.
X